OM BIGTRUCK

Big Truck ble opprettet i Lake Tahoe, California med troen på at det å ha det gøy skaper fellesskap og gjør oss til det beste i vår sport, så vel som arbeid og liv som helhet.
Bigtruck er mer enn et merke, det er en måte å vise fellesskap på, en kultur som viser inspirasjon. Bigtrucks visjon er å bringe kreative mennesker sammen som vil ha det gøy.

Med livets filosofi og bigtruckens designfølelse og den høye kvaliteten har tiltrukket folk i alle livets forskjellige stadier. Med mye innovasjon og følelse gjennomsyrer Bigtrucks produkter høy kvalitet med alt fra materialvalg til produksjonsdetaljer. Med fem unike samlinger er det en modell og stil for alle.

RIGHT PRODUCTION
Big Truck er produsert lokalt på fabrikken i Lake Tahoe, California, samt verdens kanskje mest anerkjente fabrikker tilknyttet WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) og FLA (Fair Labor Association) to organisasjoner som kan produsere opptil 4 millioner enheter per år. måned med klare direktiver om rettferdige arbeidsforhold for sine ansatte. Det har gitt muligheten til å produsere lave volumer for å holde merkevaren i forkant av trender og å ha kapasitet med de høye volumene som markedet har krevd.


   


Med stor vekst på kort tid har Bigtruck flere sterke merker og organisasjoner som banket på døren for "cobranding". Med stor forsiktighet har man valgt å jobbe med merker som GoPro, US Skiteam og i år for første gang la et eksternt merke lage en Bigtruck Line.


 


Girobriller og hjelmer er verdensledere i sitt segment og har i dag en Bigtruck-linje.